Tabbladen gebruiken in Firefox voor Android

(Doorgestuurd vanaf Hoe open ik een nieuw tabblad?)

In Firefox voor Android kunt u eenvoudig meerdere tabbladen maken en beheren. Dit artikel laat zien hoe dit moet.

Waar zijn mijn tabbladen?

Om uw tabbladen in Firefox voor Android te bekijken veegt u naar rechts, waarna een zijbalk met daarin voor elk tabblad een miniatuur verschijnt. Elk tabblad is te selecteren door erop te tikken. Veeg zodra u hiermee klaar bent naar links om de webpagina weer in beeld te brengen.

Mobile Tabs

Hoe open ik een nieuw tabblad?

1. Veeg naar rechts en selecteer de knop Nieuw tabblad linksonder in het scherm.
  2. Het Awesome screen met daarin een lijst van uw meest bezochte websites verschijnt. U kunt de naam of het adres van de gezochte website invoeren, of deze eenvoudig kiezen in een lijst van uw bladwijzers, geschiedenis en tabbladen.

Mobile Tabs1

Hoe sluit en heropen ik tabbladen?

Veeg naar rechts om een lijst van uw tabbladen te zien. Tik op de rode sluitknop op een tabblad om het te sluiten.

Als u een tabblad per ongeluk sluit, kunt u het laatst gesloten tabblad heropenen door op de groene herstelknop linksonder in het scherm te tikken.

Mobile Tabs2

Hoe open ik een koppeling in een nieuw tabblad?

1. Om een koppeling in een nieuw tabblad te openen geeft u een lange tik op de koppeling, waardoor het contextmenu wordt geopend.
  2. Tik op Koppeling openen in nieuw tabblad.
  3. Er verschijnt een melding over een nieuw tabblad dat is geopend.

Mobile Tabs3
  4. Veeg naar rechts en tik op de miniatuur van het nieuwe tabblad om hiernaar over te schakelen.

Mobile Tabs4

Navigeren met tabbladen in Firefox voor Android

Deze handleiding laat zien hoe u tabbladen gebruikt.

Waar zijn mijn tabbladen?

Om uw tabbladen in Firefox voor Android te bekijken:

1. Tik op het numerieke tabbladpictogram in de rechterbovenhoek (linkerbovenhoek op tablets) dat het huidige aantal geopende tabbladen weergeeft.

Android Numeric Tab Icon phone 480 2
  2. Bovenaan ziet u een lijst van miniaturen van tabbladen op telefoons (voor tablets bevindt deze lijst zich bovenaan voor staande en aan de linkerkant voor liggende indeling). U kunt een willekeurig tabblad selecteren door erop te tikken of teruggaan en alleen het huidige tabblad weergeven door op de inhoud te tikken.

Android Tab List phone 480

3. Als u Sync hebt ingesteld, kunt u tabbladen die op uw desktopversie van Firefox zijn geopend benaderen via de koppeling Gesynchroniseerde tabbladen.

Hoe open ik een nieuw tabblad?

1. Tik op de knop Menu (aan de onderkant van het scherm of in de rechterbovenhoek) en daarna op + (het plusteken) om een nieuw tabblad te openen.
  2. Het Awesome screen met daarin een lijst van uw topwebsites, bladwijzers en geschiedenis verschijnt. U kunt de naam of het adres van de gezochte website invoeren, of deze eenvoudig kiezen in een lijst van uw bladwijzers, geschiedenis en topwebsites.

Hoe sluit ik tabbladen?

Bekijk uw tabbladen en tik op X (rechts van de miniatuur in staande en onderin in liggende modus voor telefoons; onderin op tablets) in de lijst van tabbladminiaturen om een tabblad te sluiten.

Hoe open ik een koppeling in een nieuw tabblad?

1. Om een koppeling in een nieuw tabblad te openen geeft u een lange tik op de koppeling, waardoor het contextmenu wordt geopend.
  2. Tik op Koppeling openen in nieuw tabblad. U ziet een melding over een nieuw tabblad dat is geopend.
  3. Bekijk uw tabbladen en tik op de miniatuur van uw nieuwe tabblad om hiernaar over te schakelen.

Wisselen naar tabblad

Tik op de titelbalk en begin met het invoeren van tekst. Als er een overeenkomst voor een van uw geopende tabbladen wordt gevonden, geven de resultaten een tabbladpictogram en de tekst “Wisselen naar tabblad” weer. Door op “Wisselen naar tabbladen” te tikken wisselt u naar het reeds geopende tabblad, in plaats van dat hiervan een kopie wordt gemaakt.

Android switch to tab jelly bean 480 wide

Deel dit artikel: http://mzl.la/LCXWUo