Het SwiftKey-toetsenbord crasht bij het gebruik met Firefox

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit probleem is in Firefox 5 verholpen. U kunt Firefox 5 installeren door naar firefox.com/m te gaan en de bèta-downloadkoppeling te selecteren.

SwiftKey is een populair softwaretoetsenbord voor Android-apparaten. Er is een bekend probleem dat ervoor zorgt dat SwiftKey crasht als het met Firefox wordt gebruikt. We werken eraan om dit te verhelpen, maar tot die tijd is tijdelijk uitschakelen van SwiftKey de oplossing.

Dit artikel is alleen van toepassing op Android-apparaten.

Hoe schakel ik SwiftKey uit?

1. Open de app Instellingen van Android.
  2. Selecteer Taal & toetsenbord.
  3. Tap op het selectievakje naast SwiftKey om het uit te schakelen.

SwiftKey

Dit probleem is sinds Firefox 5 verholpen.