Superhelden gezocht!

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 22399
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

superheroes

Gefeliciteerd met het slagen van de eerste test door op deze pagina te komen. U bent slechts twee kleine stappen verwijderd van het aansluiten bij onze geweldige ondersteuningsgemeenschap van vrijwilligers die mensen helpen het meeste uit Firefox te halen. Het enige wat u nog hoeft te doen is een account aanmaken en een manier kiezen waarop u kunt bijdragen.

1. Maak een account aan

Het aanmaken van een account zorgt ervoor dat u vragen kunt beantwoorden en artikelen kunt bewerken, en dat we de bijdragen die op uw naam komen te staan kunnen volgen.

2. Kies een van deze manieren om bij te dragen!

Lid worden van ons “Army of Awesome”

Bent u gek op Firefox, maar hebt u weinig tijd om anderen te helpen? Help Firefox-gebruikers dan door middel van Twitter. Het is leuk, verslavend en effectief. Goede dingen komen aan degenen die twitteren!

Vragen op het ondersteuningsforum beantwoorden

Een andere manier om snel en gemakkelijk te helpen! Deel uw kennis over Firefox door gebruikers naar de juiste helpartikelen te verwijzen en stappen voor probleemoplossing te geven voor hun individuele vragen. Momenteel zoeken we met name Vragen op het ondersteuningsforum beantwoorden en Vragen op het ondersteuningsforum beantwoorden.

De kennisbank verbeteren

Als schrijven of uitleg geven uw ding is, is het verbeteren van artikelen in de kennisbank een goede manier om elke week duizenden mensen te helpen. Momenteel zoeken we medewerkers die de Engelse kennisbank willen proeflezen en Linux-artikelen willen beoordelen.

Mozilla Support vertalen

Maak de kennisbank in uw taal beschikbaar en help ons Firefox-ondersteuning internationaal te maken! Momenteel zoeken we een Finse en een Zweedse vertaler.

Meer over ons

Firefox Help, ook bekend als SUMO (onze bijnaam komt van onze URL, SUpport.MOzilla.org), is niet alleen een plek voor Firefox-gebruikers om ondersteuning te krijgen, het is ook een wereldwijde gemeenschap van vrijwilligers. Naast direct samenwerken met Firefox-gebruikers werken we ook met andere teams, zoals Quality Assurance, zodat we ervoor kunnen zorgen dat nieuwe problemen zo snel mogelijk worden gedocumenteerd en opgelost, en met Firefox-ontwikkelaars om Firefox nog beter te maken. Maak kennis met het team op onze pagina met website-credits.

Laat van u horen

We horen graag van u! Hebt u ideeën voor het verbeteren van Firefox Help, vragen over hoe u kunt helpen, of wilt u gewoon wat meer over ons weten? Zo kunt u ons bereiken: