Startpagina met sluisteken opent extra tabbladen als Firefox start | Probleemoplossing

Startpagina met sluisteken opent extra tabbladen als Firefox start

Firefox stelt meerdere startpagina’s in als u elk adres scheidt met een pipe-teken (|). Deze functie kan tot problemen leiden als een bepaald startpagina-adres een pipe-teken bevat.

U kunt dit als volgt verhelpen:

1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel Algemeen.
  3. Vervang in het tekstveld Startpagina alle pipe-tekens (|) door %7C.
  4. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.
Tip: als het verwijderen van het pipe-teken het probleem niet oplost, kunnen add-ons of malware dit gedrag veroorzaken. Probeer Firefox te vernieuwen om add-ons te verwijderen zonder uw navigatiegegevens en bladwijzers te wissen.