Startpagina met sluisteken opent extra tabbladen als Firefox start | Probleemoplossing

Startpagina met sluisteken opent extra tabbladen als Firefox start

Firefox stelt meerdere startpagina’s in als u elk adres scheidt met een sluisteken (|) of verticale balk. Deze functie kan tot problemen leiden als een bepaald startpagina-adres een sluisteken bevat.

U kunt dit als volgt verhelpen:

1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel Algemeen.
  3. Vervang in het tekstveld Startpagina alle sluistekens (|) door %7C.
  4. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.
  1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel Startpagina.
  3. Vervang in het tekstveld voor Aangepaste URL’s… bij Startpagina en nieuwe vensters alle sluistekens (|) door %7C.
  4. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.
Tip: als het verwijderen van het sluisteken het probleem niet oplost, kunnen add-ons of malware dit gedrag veroorzaken. Probeer Firefox te vernieuwen om add-ons te verwijderen zonder uw navigatiegegevens en bladwijzers te wissen.