Startpagina met sluisteken opent extra tabbladen als Firefox start | Probleemoplossing

Startpagina met sluisteken opent extra tabbladen als Firefox start

Firefox stelt meerdere startpagina’s in als u elk adres scheidt met een pipe-teken (|). Deze functie kan tot problemen leiden als een bepaald startpagina-adres een pipe-teken bevat.

U kunt dit als volgt verhelpen:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer Opties.Klik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Opties.Klik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren….Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren.

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Opties.Voorkeuren.

2. Selecteer het paneel Algemeen.
  3. Vervang in het tekstveld Startpagina alle pipe-tekens (|) door %7C.
  4. Klik op OK om het venster Opties te sluiten.Klik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluiten.Sluit het venster Voorkeuren.
Tip: als het verwijderen van het pipe-teken het probleem niet oplost, kunnen add-ons of malware dit gedrag veroorzaken. Probeer Firefox te vernieuwen om add-ons te verwijderen zonder uw navigatiegegevens en bladwijzers te wissen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1bkBjs7