De standaardzoekmachine wijzigen in Firefox Klar voor iOS

Deze pagina beschrijft een aantal nieuwe functies in Firefox Klar. Als uw Firefox Klar er anders uitziet, geen nood. Binnenkort zult u de nieuwe versie ontvangen.

Firefox Klar for iOS biedt de optie om uw standaardzoekmachine te wijzigen. Dit doet u als volgt:

1. Tik op de menuknop in de rechterbenedenhoek.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik onder Zoeken op Zoekmachine.
  4. Kies de gewenste zoekmachine in de lijst. Uw zoekmachine wordt automatisch opgeslagen.
    Noot: uw keuzemogelijkheden kunnen per regio en versie verschillen.
  5. Tik links bovenaan op Terug om naar het startscherm terug te keren.