De standaardtaal van Firefox voor mobiel wijzigen

Als Firefox voor het eerst wordt gestart, wordt de taal geladen die voor uw mobiele apparaat is ingesteld. Dit artikel toont hoe u de taal die Firefox gebruikt kunt wijzigen.

Dit artikel is niet van toepassing op uw versie van Firefox. Het vereist de nieuwste versie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/m.

De taal wijzigen

1. Veeg naar links en tik op de knop Gereedschappen. Het voorkeurenscherm verschijnt.
  2. Tik op de knop Autodetectie om de lijst van talen weer te geven.

language setting

3. Tik op het keuzerondje voor de gewenste taal.

language list

4. Tik op de knop Herstarten om de nieuwe taal actief te laten worden.

language restart

Firefox voor Android ondersteunt deze functie momenteel niet. Er is echter een tijdelijke oplossing.

1. Wijzig de standaardtaal in uw Android-telefoon via Instellingen > Taal en toetsenbord (of Landinstelling en tekst) > Taal/Landinstelling selecteren.
  2. Herstart uw telefoon en download Firefox for Android vanaf Google Play.
  3. U ziet nu dat de browser de taal van uw keuze weergeeft. Naast de eerder ondersteunde talen ondersteunt Firefox 14 ook Koreaans.

Deel dit artikel: http://mzl.la/NgY6AZ