De standaardtaal van Firefox voor Android wijzigen | Handleiding

De standaardtaal van Firefox voor Android wijzigen

Dit artikel is van toepassing op de nieuwste versie van Firefox voor Android. Werk Firefox voor Android eerst bij naar de nieuwste versie om van deze functies te genieten.

Firefox voor Android naar een andere taal wijzigen

Standaard laadt Firefox voor Android dezelfde taal die op uw apparaat is ingesteld. Als u liever een andere taal wilt laten weergeven, kunt u deze omschakelen door de volgende stappen te volgen:

1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) .
  2. Tik op Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) en daarna op Taal.
  3. Tik op het menu onder Browsertaal. De eerste keer dat u deze instelling benadert, is dit ingesteld op Systeemstandaard.

language menu android
  4. Selecteer de taal van uw voorkeur in de lijst.

android languages
  5. Firefox voor Android zal naar de geselecteerde taal omschakelen.

Oudere versies van Firefox voor Android

Als u geen optie Taal in het menu Instellingen ziet, gebruikt u een oudere versie van Firefox voor Android. Werk Firefox bij naar de nieuwste versie of probeer de volgende workaround:

1. Tik in het instellingenmenu van uw apparaat op Taal en invoer of Taal en toetsenbord, en daarna op Taal.
  2. Herstart uw telefoon nadat u de taal van uw voorkeur hebt ingesteld en laad Firefox voor Android.
  3. U ziet nu dat de browser de taal van uw keuze weergeeft.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1BARY1T