Sommige websites of winkelwagens worden niet bijgewerkt | Probleemoplossing

Sommige websites of winkelwagens worden niet bijgewerkt

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Er is een probleem met de meest recente versie van Firefox dat ervoor kan zorgen dat een oude versie van een online winkelwagen of website wordt weergegeven, ook als deze zijn bijgewerkt. Momenteel werken we aan een oplossing hiervoor.

Update: dit probleem is in de nieuwste versie van Firefox opgelost. Download en installeer deze vanaf mozilla.org/firefox.
Noot: dit probleem heeft betrekking op een oudere versie van Firefox.

Totdat deze oplossing er is, kunt u het probleem als volgt omzeilen:

• Houd de Shift-toets ingedrukt en klik op de knop Vernieuwen in Firefox.

De website zou dan moeten worden bijgewerkt.