Sommige 3D-video’s werken niet in volledig scherm | Probleemoplossing

Sommige 3D-video’s werken niet in volledig scherm

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Sommige gebruikers met NVIDIA-hardware kunnen problemen ondervinden bij het bekijken van 3D-inhoud in volledig scherm. Er wordt op dit moment hard aan een oplossing voor dit probleem gewerkt.

Volledig scherm verlaten om het probleem te omzeilen

Op dit moment is het verlaten van de volledigschermmodus en het zo veel mogelijk aanpassen van de venstergrootte naar afmetingen die bijna net zo groot zijn als het volledige scherm de beste workaround.