Muziek, video’s en foto’s delen vanuit de Firefox OS-browser

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Deze functie is beschikbaar in Firefox OS 2.1 en hoger.

In Firefox OS kunt u bestanden vanuit de browser delen met uw vrienden via e-mail of sms-berichten.

1. Open de Firefox-browser en laad het audio-, video- of fotobestand dat u wilt delen.
  2. Houd uw vinger ongeveer 2 seconden op het bestand om het dialoogvenster zichtbaar te maken.

Long tap audio file
  3. Tik op de knop Delen en kies de gewenste methode om te delen:
    • E-mail
    • Berichten
Wilt u meer weten over mediabestanden op uw apparaat? Bekijk dan meer artikelen.