Chatberichten versturen in Firefox Hello

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Firefox Hello is uit Firefox verwijderd. Meer info.

Via Firefox Hello kunt u gratis video- en audiogesprekken voeren met iedereen die Firefox, Google Chrome of Opera gebruikt. De nieuwste versie bevat nu een tekstchatoptie, zodat u chatberichten kunt versturen tijdens een gesprek.

1. Begin of neem deel aan een gesprek zoals gewoonlijk.
  2. Typ uw bericht in het tekstveld en druk op Enter.
    • Als u het gesprek hebt opgezet, bevindt het tekstveld zich onder de video.

hello chat starter
    • Als u aan een gesprek hebt deelgenomen, bevindt het tekstveld zich naast de video.

hello text field invitee

Via Firefox Hello kunt u met iemand die Firefox, Google Chrome of Opera gebruikt, webpagina’s bekijken en hierover discussiëren. De nieuwste versie bevat nu een tekstchatoptie, zodat u chatberichten kunt versturen tijdens een sessie.

1. Begin or neem deel aan een gesprek zoals u dat normaal doet.
  2. Typ tijdens de sessie uw bericht in het tekstveld en klik op Enter.
    • Voor mensen die het gesprek hebben opgezet, bevindt het tekstveld zich aan de onderkant van het venster.

text message 45
    • Voor mensen die aan een gesprek hebben deelgenomen, bevindt het tekstveld zich aan de rechterkant van het venster:

text box invitee 45