Categorieën voor schermafbeeldingen in Firefox Lite

Vanaf 30 juni 2021 ondersteunt Mozilla Firefox Lite niet meer. Deze toepassing kan nog steeds werken op uw apparaat, maar hij ontvangt geen ondersteuning of beveiligingsupdates meer. Bezoek voor meer informatie Einde ondersteuning voor Firefox Lite. Download Firefox Android of Firefox Focus voor een snelle, persoonlijke en veilige surfervaring.

Firefox Lite is beschikbaar in Indonesië, India, de Filipijnen, Thailand, Vietnam en in nog 42 landen.
Wanneer u schermafbeeldingen vastlegt, bepaalt Firefox Lite bij welke van de 11 categorieën die website hoort en laat het Mozilla anoniem weten naar welke categorieën deze zijn vastgelegd. Deze informatie helpt ons te begrijpen wat de meest populaire categorieën zijn en helpt tevens de ervaring van de schermafbeeldingenfunctie te verbeteren. Mozilla ziet geen URL, afbeelding van de pagina of enige informatie die uw identiteit aantoont.

Als u deze informatie niet naar Mozilla wilt verzenden, kunt u deze instelling altijd uitzetten.

Categorieverzameling uitzetten

1. Tik op de menuknop (drie stippen) aan de onderkant van het scherm.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op de schakelaar naast Send usage data om dit aan of uit te zetten. Blauw betekent dat dit is ingeschakeld.

Wat zijn de categorieën?

Websitetypen zijn gegroepeerd in 11 categorieën:

• Zoekmachine
  • Video
  • Sociaal netwerk
  • Webportaal
  • Webportaal (Artikelen)
  • Winkelen
  • Collaboratief
  • E-mail
  • Weblog
  • Bankieren
  • Overig

U kunt de categorie van elke schermafbeelding bekijken wanneer u de pagina voor schermafbeeldingsinfo in Firefox Lite bekijkt.

Mozilla ontvangt alleen de geanonimiseerde categorie voor de schermafbeelding. De URL of enige informatie die uw identiteit aantoont is niet zichtbaar.