De schermtime-out instellen in Firefox OS

De time-out van het scherm kunt u aanpassen via de instelling voor Beeldscherm in de app Instellingen.

1. Open de app Instellingen Settings 1.3 Settings 1.4 Settings- 2.0 (small) .
  2. Tik op Beeldscherm.
  3. Tik op de knop onder Time-out van scherm en selecteer de gewenste time-outwaarde: 1, 2, 5 of 10 minuten of nooit.
  4. Tik op OK voor bevestiging om de nieuwe time-outwaarde toe te passen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1BkQ6wn