De schermhelderheid in Firefox OS beheren

Hoe beheer ik de helderheid handmatig of automatisch?

U kunt de helderheid van het beeldscherm aanpassen via de functie Beeldscherm in de instellingenapplicatie.

1. Tik op de app Instellingen en kies Beeldscherm.

(Screenshot)

De instellingen voor Achtergrond, Time-out van scherm en Helderheid verschijnen.
  2. Tik op het keuzerondje Automatisch aanpassen om de regelaar voor helderheid te gebruiken.
    De helderheid van het scherm verandert mee met de nieuwe instelling.
Tip: schakel Automatisch aanpassen in om Firefox OS de helderheid omwille van energiebesparing te laten instellen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/ZllcOn