De schermhelderheid in Firefox OS beheren

Hoe beheer ik de helderheid handmatig of automatisch?

U kunt de helderheid van het beeldscherm aanpassen via de functie Beeldscherm in de instellingenapplicatie.

1. Tik op Settings 1.3 Settings 1.4 Settings- 2.0 (small) en kies Beeldscherm.
    Display List Item
  2. Als u wilt dat uw apparaat automatisch de helderheid aanpast om batterijstroom te besparen, plaats dan een vinkje naast Automatisch aanpassen.
  3. Om de helderheid handmatig in te stellen verwijdert u het vinkje naast Automatisch aanpassen en gebruikt u de schuifknop die verschijnt.
    brightness 2.0
  4. Tik tot slot aan de bovenkant van het scherm op het pijltje om terug te gaan.