De standaard Slimme bladwijzermappen herstellen

Noot: Vanaf Firefox versie 63 worden Slimme bladwijzermappen niet meer in nieuwe Firefox-profielen aangemaakt.

In Firefox-versie 62 en lager bevat Firefox standaard de volgende bladwijzermappen:

• Meest bezocht: deze map is beschikbaar vanuit de bladwijzerwerkbalk en toont pagina’s die u het vaakst hebt bezocht.
  • Recente labels: deze map is beschikbaar in het bladwijzermenu en houdt de ‘labels’ van bladwijzers bij die u het meest recent hebt bezocht. Vouw de map Recente labels uit om een lijst van labels te zien, en vouw daarna elk label uit om pagina’s te tonen waarvoor u onlangs via dat label een bladwijzer hebt aangemaakt. Voor meer informatie over labels, zie Bladwijzerlabels - Bladwijzers categoriseren om ze eenvoudig te kunnen vinden.

Als u een of meer van deze standaard ‘Slimme bladwijzermappen’ hebt verwijderd, kunt u deze als volgt terugzetten:

Waarschuwing: het wijzigen van deze geavanceerde instellingen kan de stabiliteit en veiligheid van Firefox beïnvloeden. Dit wordt alleen voor gevorderde gebruikers aanbevolen.

1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.
    Er kan een waarschuwingspagina verschijnen. Klik op Het risico aanvaarden en doorgaan om naar de pagina about:config te gaan.
  2. Zoek naar de voorkeursinstelling browser.places.smartBookmarksVersion.
  3. Klik op de knop Bewerken Fx71aboutconfig-EditButton naast browser.places.smartBookmarksVersion en wijzig de waarde naar 0 (nul).
  4. Klik op het Firefox-menu Fx89menuButton en selecteer Afsluiten.Klik op het Firefox-menu bovenin het scherm en selecteer Firefox afsluiten.Klik op het Firefox-menu Fx89menuButton en selecteer Afsluiten.

De volgende keer dat u Firefox start, zullen de standaard Slimme bladwijzermappen opnieuw worden aangemaakt.