Reservekopieën van uw bladwijzers maken of naar een andere computer verplaatsen

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 17596
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

Firefox maakt automatisch reservekopieën (back-ups) van uw bladwijzers en slaat de laatste vijftien reservekopieën op voor veilige bewaring. Dit artikel beschrijft hoe u handmatig reservekopieën van uw bladwijzers kunt maken en hoe u uw bladwijzers kunt vervangen door een reservekopie.

Reservekopieën maken en terugzetten

Handmatige reservekopie

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen. Klik op Bladwijzers en klik daarna op Bladwijzers beheren onderin.
  2. Klik in het venster Bibliotheek op de knop e3f62ffc25d52f883aa490cc65d71e2d-1252097598-804-1.png Importeren en reservekopie maken en selecteer vervolgens Reservekopie maken….

3. Kies in het venster Bestandsnaam voor bladwijzerreservekopie dat verschijnt een locatie om het bestand (dat standaard de naam bookmarks-“datum”.json heeft) op te slaan. Het bureaublad is meestal een goede keuze, maar een willekeurige andere plaats die u makkelijk kunt onthouden zal ook werken.
  4. Sla het bestand bookmarks.json op. Het venster Bestandsnaam voor bladwijzerreservekopie wordt gesloten en u kunt het venster Bibliotheek sluiten.

Reservekopieën terugzetten

Waarschuwing: het terugzetten van bladwijzers door een reservekopie zal uw huidige verzameling bladwijzers overschrijven met die in het reservekopiebestand.
  1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen. Klik op Bladwijzers en klik daarna op Bladwijzers beheren onderin.
  2. Klik in het venster Bibliotheek op de knop e3f62ffc25d52f883aa490cc65d71e2d-1252097598-804-1.png Importeren en reservekopie maken en selecteer vervolgens Herstellen.

3. Selecteer de reservekopie die u wilt terugzetten:
    • De vermeldingen met een datum zijn automatische reservekopieën.
    • Via Bestand kiezen… kunt u een handmatig gemaakte reservekopie terugzetten (zie boven).
  4. Nadat u een reservekopie hebt gekozen, zullen uw bladwijzers uit dat bestand worden teruggezet. Sluit het venster Bibliotheek.