Recente zoekopdrachten uit de zoekbalk wissen | Handleiding

Recente zoekopdrachten uit de zoekbalk wissen

(Doorgestuurd vanaf Zoekbalkgeschiedenis wissen)

De zoekbalk bevindt zich rechts van de locatiebalk.

Clear Search Bar History - Win 1

Na verloop van tijd kan de zoekbalkgeschiedenis in Firefox nogal groot worden. Indien nodig kunt u items uit de zoekbalkgeschiedenis wissen. Dit artikel legt uit hoe u dat kunt doen.

Alle zoekitems wissen

Om alle items te wissen klikt u met de rechtermuisknophoudt u de Ctrl-toets ingedrukt, klikt u op het invoerveld van de zoekbalk en selecteert u Zoekgeschiedenis wissen. Uw zoekbalkgeschiedenis wordt gewist.

• Als Zoekgeschiedenis wissen grijs is weergegeven, betekent dit dat er geen items in uw zoekgeschiedenis zijn die kunnen worden gewist.

Clear Search Bar History - Win 2

Een individueel item wissen

Om individuele items in de zoekbalkgeschiedenis te wissen klikt u op het invoerveld van de zoekbalk. Druk op de pijltoets omlaag om door de lijst van items te scrollen. Druk op Shift+Delete om het gemarkeerde item te verwijderen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/Mt6IIW