Recente zoekopdrachten uit de zoekbalk wissen | Handleiding

Recente zoekopdrachten uit de zoekbalk wissen

De zoekbalk bevindt zich rechts van de locatiebalk.

Clear Search Bar History - Win 1

Na verloop van tijd kan de zoekbalkgeschiedenis in Firefox nogal groot worden. Indien nodig kunt u items uit de zoekbalkgeschiedenis wissen. Dit artikel legt uit hoe u dat kunt doen.

Alle zoekitems wissen

Om alle items te wissen klikt u met de rechtermuisknophoudt u de Ctrl-toets ingedrukt, klikt u op het invoerveld van de zoekbalk en selecteert u Zoekgeschiedenis wissen. Uw zoekbalkgeschiedenis wordt gewist.

• Als Zoekgeschiedenis wissen grijs is weergegeven, betekent dit dat er geen items in uw zoekgeschiedenis zijn die kunnen worden gewist.
    Clear Search Bar History - Win 2

Om alle items te wissen:

1. Klik op de menuknop new fx menu rechts van de navigatiebalk om het menupaneel te openen.
  2. Klik in het menupaneel op Geschiedenis.
    history menu 29

3. Klik op Recente geschiedenis wissen.

clear history 29
  4. Kies in het dialoogvenster dat wordt geopend voor Alles in het veld Te wissen tijdsperiode en zorg ervoor dat Formulier- en zoekgeschiedenis is aangevinkt.

clear all history
  5. Klik tot slot op de knop Nu wissen.

Individuele zoekitems wissen

Om individuele items in de zoekbalkgeschiedenis te wissen klikt u op het invoerveld van de zoekbalk. Druk op de toetsen en om door de lijst van items te scrollen. Druk op Shift+Delete om het gemarkeerde item te verwijderen.

Deel dit artikel: <a href="http://mzl.la/1xKrVaT">http://mzl.la/1xKrVaT</a>