Recente zoekopdrachten uit de zoekbalk wissen | Handleiding

Recente zoekopdrachten uit de zoekbalk wissen

De zoekbalk is in versies 57 en hoger van Firefox standaard verborgen. Zie Mijn zoekbalk is verdwenen - De balk terugzetten om de balk weer toe te voegen.

De zoekbalk bevindt zich rechts van de adresbalk.

SearchBar-fx34 search box toolbar 57

Na verloop van tijd kan de zoekbalkgeschiedenis in Firefox nogal groot worden. Wanneer nodig kunt u items uit de zoekbalkgeschiedenis wissen. Dit artikel legt uit hoe u dat kunt doen.

Alle zoekitems wissen

1. Klik op de menuknop New Fx Menu , kies Bibliotheek, en klik daarna op Geschiedenis, gevolgd door Recente geschiedenis wissen….
    2. Selecteer Alles in het vervolgkeuzemenu Te wissen tijdsperiode:.
    3. Klik op het pijltje naast Details om de items die kunnen worden gewist weer te geven.
    4. Selecteer zowel Cookies als Buffer.
    5. Klik op Nu wissen.
    1. Klik op de menuknop New Fx Menu , kies Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….
    2. Selecteer Alles in het vervolgkeuzemenu Te wissen tijdsperiode:.
    3. Klik op het pijltje naast Details om de items die kunnen worden gewist weer te geven.
    4. Selecteer zowel Cookies als Buffer.
    5. Klik op Nu wissen.
  1. Kies in het dialoogvenster dat wordt geopend voor Alles in het veld Te wissen tijdsperiode en zorg ervoor dat Formulier- en zoekgeschiedenis is aangevinkt.

clear all history
  2. Klik tot slot op de knop Nu wissen.

Individuele zoekitems wissen

Om individuele items in de zoekbalkgeschiedenis te wissen klikt u op het invoerveld van de zoekbalk. Druk op de toetsen en om door de lijst van items te scrollen. Druk op Shift+Delete om het gemarkeerde item te verwijderen.