Recente zoekopdrachten uit de zoekbalk wissen

Firefox bevat een Zoekbalk op de nieuw-tabbladpagina en een optionele zoekbalk rechts naast de adresbalk. Als u met Firefox op het web zoekt, dan kan de zoekgeschiedenis mettertijd vrij omvangrijk worden. Dit artikel legt uit hoe u items uit uw Firefox-zoekgeschiedenis wist.

Alle zoekitems wissen

1. Klik op de menuknop Fx89menuButton, klik op Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….
    Fx115History-ClearRecentHistory
  2. Kies in het dialoogvenster dat wordt geopend voor Alles in het veld Te wissen tijdsperiode.
    Fx63ClearRecentHistory-Search
  3. Zorg ervoor dat Formulier- en zoekgeschiedenis is aangevinkt en verwijder vinkjes bij items die u niet wilt wissen.
  4. Klik tot slot op de knop Nu wissen.

Individuele zoekitems wissen

Om individuele items in de zoekbalkgeschiedenis te wissen, klikt u op het invoerveld van de zoekbalk. Druk op de toetsen en om door de lijst van items te scrollen. Druk op Shift+Delete om het gemarkeerde item te verwijderen.