Problemen met verbinding of crashen na Firefox 43-update

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel is alleen van toepassing op gebruikers van Firefox in Windows.

Direct na de update naar Firefox 43 kunnen sommige gebruikers die de firewallsoftware Nvidia Forceware Network Access Manager van derden op hun computer hebben geïnstalleerd nieuwe problemen ervaren, zoals het crashen van Firefox bij het opstarten of zodra wordt geprobeerd een pagina te laden te laden via het netwerk. Gebruikers van Firefox 43.0.2 kunnen mogelijk geen websites meer laden - alle pagina’s kunnen leeg blijven of foutmeldingen Server niet gevonden geven wanneer wordt geprobeerd verbinding te maken.

Betrokken gebruikers kunnen de nieuwste versie van Firefox downloaden en installeren of Nvidia Forceware Network Access Manager van het systeem verwijderen om de beschreven problemen te verhelpen.

Volg deze stappen om Nvidia Forceware Network Access Manager te de-installeren:

1. Klik op de knop Start van Windows en selecteer Configuratiescherm.
    Control Panel - WinXP
  2. Klik in het venster Configuratiescherm op Software. Het venster Software wordt geopend.
  3. Selecteer Nvidia Forceware Network Access Manager in de lijst van momenteel geïnstalleerde programma’s.
  4. Klik rechts van Nvidia Forceware Network Access Manager op de knop Verwijderen om het de-installeren te beginnen.
  5. Ga verder met de stappen in de de-installatiewizard. Nadat het de-installeren is voltooid, dient u uw pc opnieuw op te starten om de wijzigingen van kracht te laten worden.
  1. Klik op de knop Starten van Windows of druk op de Windows-toets Windows Key.
  2. Klik in het menu Starten op Configuratiescherm.
    Control Panel - Win7
  3. Klik in het venster Configuratiescherm onder de sectie Programma’s op de koppeling Een programma verwijderen.
    Uninstall a program - Win7
  4. Selecteer Nvidia Forceware Network Access Manager in de lijst van momenteel geïnstalleerde programma’s.
  5. Klik bovenaan de lijst op de knop Verwijderen om het de-installeren te beginnen.
  6. Ga verder met de stappen in de de-installatiewizard. Nadat het de-installeren is voltooid, dient u uw pc opnieuw op te starten om de wijzigingen van kracht te laten worden.
  1. Klik in het startscherm op de tegel Bureaublad. De bureaubladweergave wordt geopend.
  2. Houd de muisaanwijzer in de rechteronderhoek van het bureaublad om de Charms te benaderen.
  3. Selecteer Configuratiescherm vanuit de charm Instellingen. Het venster Configuratiescherm wordt geopend.

Control Panel - Win8
  4. Klik in het venster Configuratiescherm onder de sectie Programma’s op de koppeling Een programma verwijderen.
    Uninstall a program - Win7
  5. Selecteer Nvidia Forceware Network Access Manager in de lijst van momenteel geïnstalleerde programma’s.
  6. Klik boven in de lijst op de knop Verwijderen om het de-installeren te beginnen.
  7. Ga verder met de stappen in de de-installatiewizard. Nadat het de-installeren is voltooid, dient u uw pc opnieuw op te starten om de wijzigingen van kracht te laten worden.
  1. Klik op de knop Start van Windows of druk op de Windows-toets Windows Key.
  2. Selecteer Instellingen in het menu Start.
  3. Selecteer Systeem in Instellingen en daarna Geïnstalleerde apps.
  4. Selecteer Nvidia Forceware Network Access Manager in de lijst van momenteel geïnstalleerde programma’s.
  5. Klik op Installatie ongedaan maken om het verwijderen te beginnen.
  6. Ga verder met de stappen in de de-installatiewizard. Nadat het de-installeren is voltooid, dient u uw pc opnieuw op te starten om de wijzigingen van kracht te laten worden.