Problemen met Marketplace-apps melden

Tenzij anders vermeld, wordt de in de Firefox Marketplace vermelde Marketplace-inhoud ontwikkeld en verkocht door externe ontwikkelaars, niet Mozilla. Om die reden dienen ondersteuningsvragen die betrekking hebben op Marketplace-inhoud aan de ontwikkelaar van die Marketplace-inhoud te worden gericht.

Als u om ondersteuning wilt vragen voor Marketplace-inhoud die u hebt aangeschaft:

1. Open de Firefox Marketplace.
  2. Tik in de app die u wilt melden. Specifieke instructies voor het vinden van apps kunt u vinden in het volgende artikel: De Firefox Marketplace verkennen en apps vinden.
  3. Scroll omlaag naar de onderkant van de pagina.
  4. Tik op Support Email.

Na het verzenden van uw e-mailbericht zal de ontwikkelaar uw probleem beoordelen en antwoord geven.

U kunt ook om ondersteuning van de operator van uw mobiele netwerk van waaruit u de Firefox marketplace benadert vragen. Klik hier om een lijst van ondersteuningswebsites van operators te zien.

Als uw aangeschafte inhoud defect is, malware bevat, niet beschikbaar is of zich op enige andere manier niet gedraagt zoals zou moeten en u uw aanschaf hebt gedaan via een creditcard, kunt u hier binnen 10 dagen na aankoop om restitutie vragen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1auWHpS