Privénavigatie in Firefox voor Android | Handleiding

Privénavigatie in Firefox voor Android

Terwijl u op het internet surft, onthoudt Firefox voor Android gegevens, zoals gebruikersnamen en wachtwoorden die u hebt opgeslagen. Er kunnen momenten zijn waarop u niet wilt dat Firefox uw surfgeschiedenis onthoudt, zoals wanneer u op zoek bent naar een verjaardagscadeau voor een familielid dat uw apparaat deelt.

Waarschuwing: Privénavigatie maakt u niet anoniem op het internet. Uw internetserviceprovider, werkgever (bijvoorbeeld bij het gebruik van wifi van uw werkgever) of de websites zelf kunnen nog steeds bijhouden welke pagina’s u bezoekt.

Hoe open ik een nieuw privénavigatietabblad?

• Een leeg privétabblad openen: tik op de knop Menu (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) en tik daarna op Nieuw privétabblad.
  • Een koppeling in een privétabblad openen: houd uw vinger op een koppeling om een menu zichtbaar te maken en kies Koppeling openen in privétabblad.

Uw geopende privénavigatietabbladen benaderen

Tik op het tabbladpictogram boven in uw scherm, en tik daarna op het maskerpictogram om de pagina’s die u in privénavigatie hebt geopend weer te geven.

private tabs m36 private browsing
  • Open een nieuw privétabblad door op het pluspictogram private plus te tikken.
  • Om een tabblad te sluiten tikt u op de X naast het tabblad dat u wilt sluiten. U kunt ook alle geopende tabbladen sluiten door op de menuknop en daarna op Privétabbladen sluiten te tikken.

Wat slaat Privénavigatie niet op?

• Bezochte pagina’s
  • Formulier- en zoekbalkinvoer
  • Wachtwoorden
  • Downloads: gedownloade bestanden worden nog steeds naar uw apparaat opgeslagen, maar zullen niet in de downloadgeschiedenis van Firefox verschijnen.
  • Cookies
  • Tijdelijke internetbestanden (gebufferde bestanden)
Als u in een privénavigatietabblad bladwijzers toevoegt, zullen deze niet worden verwijderd als u het tabblad sluit.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1xKv6zl