Privacy- en beveiligingsinstellingen voor Firefox OS

Mozilla geeft om uw privacy en beveiliging op het web (Zie het Mozilla-privacybeleid). Met Firefox OS kunt u als volgt maatregelen nemen ter bescherming:

Hoe schakel ik Niet volgen in op mijn Firefox OS-telefoon?

Door op de volgende artikelnaam te klikken kunt u lezen hoe u de Volg-mij-niet-functie op uw Firefox OS-telefoon kunt inschakelen.

De Volg-mij-niet-functie inschakelen in Firefox OS

Hoe schakel ik de telefoonvergrendeling van de Firefox OS-telefoon in?

Door op de volgende artikelnaam te klikken kunt u lezen hoe u de telefoonvergrendeling op uw Firefox OS-telefoon kunt genereren en inschakelen.

De schermvergendeling in Firefox OS instellen

Hoe gebruik ik de simpincode?

Door op de volgende artikelnaam te klikken kunt u lezen hoe u de simpincode in Firefox OS kunt genereren en inschakelen.

De simpincode instellen in Firefox OS

Hoe wis ik navigatiegeschiedenis en cookies in Firefox OS?

Bekijk het volgende artikel om uw navigatiegeschiedenis en cookies in Firefox OS te wissen.

Navigatiegeschiedenis, cookies en opgeslagen gegevens wissen in Firefox OS

Hoe gebruik ik het hangslotpictogram van de Firefox OS-browser?

Zoek naar het hangslotpictogram padlock in Firefox voordat u persoonlijke gegevens (zoals wachtwoorden, creditcardnummers, adressen etc.) bij een website invoert.

Deel dit artikel: http://mzl.la/VDMPQ9