Privacy en beveiliging in Firefox OS

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 46060
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update (0)
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Mozilla geeft om uw privacy en beveiliging op het web (Zie het Mozilla-privacybeleid). Met Firefox OS kunt u als volgt maatregelen nemen ter bescherming:

Hoe schakel ik Niet volgen in op mijn Firefox OS-telefoon?

Door op de volgende artikelnaam te klikken kunt u lezen hoe u de Volg-mij-niet-functie op uw Firefox OS-telefoon kunt inschakelen.

De functie Niet volgen aanzetten in Firefox OS

Hoe schakel ik de telefoonvergrendeling van de Firefox OS-telefoon in?

Door op de volgende artikelnaam te klikken kunt u lezen hoe u de telefoonvergrendeling op uw Firefox OS-telefoon kunt genereren en inschakelen.

De schermvergendeling instellen

Hoe gebruik ik de simpincode?

Door op de volgende artikelnaam te klikken kunt u lezen hoe u de simpincode in Firefox OS kunt genereren en inschakelen.

De simpincode instellen in Firefox OS

Beveiliging en privacy in de browser

Firefox OS gebruikt de beste methoden voor het testen van beveiliging en houdt zich aan de Mozilla-richtlijnen voor beveiligingsontwikkeling, net zoals Firefox voor desktops.

Hoe wis ik browsercookies in Firefox OS?

Doe het volgende om uw browsercookies in Firefox OS te wissen:

1. Tik op het browsertabblad om de zijbalk te openen.

Web Browser with tab-menu highlighted

2. Tik op het tandwiel in de rechterbovenhoek om de browserinstellingen te openen.

Browser tab settings icon

3. Tik op de knop Cookies en opgeslagen gegevens wissen en tik op OK om alle opgeslagen privégegevens en cookies te verwijderen.

"Clear cookies button" - Web Browser

Hoe verwijder ik de navigatiegeschiedenis in Firefox OS?

Doe het volgende om uw navigatiegeschiedenis in Firefox OS te wissen:

1. Tik op het browsertabblad om de zijbalk te openen.

Web Browser with tab-menu highlighted

2. Tik op het tandwiel in de rechterbovenhoek om de browserinstellingen te openen.

Browser tab settings icon

3. Tik op de knop Navigatiegeschiedenis wissen en tik op OK om alle opgeslagen geschiedenis uit de browser te verwijderen.

"Clear browsing history button" - Web Browser

Hoe gebruik ik het hangslotpictogram van de Firefox OS-browser?

Zoek naar het hangslotpictogram padlock in Firefox voordat u persoonlijke gegevens (zoals wachtwoorden, creditcardnummers, adressen etc.) bij een website invoert.