Prestatiegegevens naar Mozilla verzenden om Firefox OS te helpen verbeteren

Telemetry is een optionele functie van Firefox OS die niet-persoonlijke gegevens meet, zoals geheugengebruik, prestaties van apps, en functiegebruik. Deze gegevens worden op dagelijkse basis naar Mozilla verzonden en helpen ons bugs te herkennen en prestaties te verbeteren.

Zie ons privacybeleid (en) voor meer informatie over welke gegevens worden verzameld en hoe deze worden gebruikt.

Hoe zet ik Telemetry aan of uit?

1. Tik op Settings 1.3 Settings 1.4 Settings- 2.0 (small) om de app Instellingen te openen.
  2. Tik op de knop B2G OS verbeteren. Het instellingenvenster verschijnt.
  3. Tik op de knop Gegevens verzenden om Telemetry aan of uit te zetten.

Telemetry Firefox OS

activate icon geeft aan dat Telemetry is ingeschakeld.
  1. Open de app Instellingen Settings 1.3 Settings 1.4 Settings- 2.0 (small) .
  2. Scroll omlaag naar de onderkant van het scherm en tik op Firefox OS verbeteren.
  3. Tik op het selectievakje naast Gegevens verzenden om Telemetry aan of uit te zetten (een vinkje betekent dat dit aan staat).

Deel dit artikel: http://mzl.la/1xKvaPq