Tips en trucs voor snel werken

Sneltoetsen

• Houd Shift ingedrukt om meerdere gebeurtenissen met uw muis te selecteren
  • Ctrl + C om een gebeurtenis of reeks van gebeurtenissen te kopiëren
  • Ctrl + V om een gebeurtenis of reeks van gebeurtenissen te plakken
  • Spatiebalk om uw project af te spelen en te pauzeren
  • Delete om een gebeurtenis te verwijderen
  • Tab om de volgende tijdlijngebeurtenis te selecteren
  • Shift + Tab om de vorige tijdlijngebeurtenis te selecteren
  • Pijltoetsen links <- en rechts -> om een gebeurtenis te verschuiven
  • Pijltoetsen omhoog en omlaag om een gebeurtenis naar de laag erboven of eronder te verplaatsen (moet leeg zijn)

Bewerkingsstrategieën

• Kies een consistente indeling. Bedenk een ritme en vormgeving, en gebruik daarna kopiëren en plakken om uw indeling over de tijdlijn in te stellen. Daarna kunt u deze vullen met inhoud.
  • De ombouwknop bevat een unieke functie van Popcorn Maker. Bedenk hoe anderen uw werk kunnen ombouwen en ontwerp het voor hen.
  • Audio kan uw beste partner zijn. Video is vaak druk en afleidend.
    • Overweeg vide o te onderdrukken en audio en afbeeldingen te gebruiken. Bewegende gifs zijn ook echt geweldig met geluid.
  • Korte stukjes kunnen bij goed gebruik een grote indruk achterlaten.
  • Denk buiten de box. Er zijn vele manieren om een verhaal te vertellen. U kunt creatief zijn met dingen zoals de Google Streetview-instelling, of de Flickr-slideshowfunctie.

Andere nuttige tips

• Gebruik de zoomschuifregelaars om uw werkruimte aan te passen.
  • Blijf georganiseerd.
    • Probeer bepaalde typen gebeurtenissen op specifieke lagen te houden. Afbeeldingen op één laag, tekst op een andere.
    • U kunt lagen verwisselen door het laaggebied met uw muis te verslepen.
    • U kunt uw afbeeldingsgebeurtenissen in het editorvenster benoemen, zodat deze makkelijker zijn te volgen.
  • U kunt video’s inkrimpen om ruimte voor gebeurtenissen aan de zijkant over te laten. Op die manier wordt uw video niet bedekt.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1BAV8Ta