Pocket voor Firefox uitschakelen of weer inschakelen

(Doorgestuurd vanaf Pocket voor Firefox uitschakelen)

Pocket is een functie die in Firefox is ingebouwd. U dient een Pocket-account te hebben om artikelen op te slaan met de knop Pocket Pocket button in de adresbalk. Lees hier meer over hoe u deze functionaliteit Opslaan naar Pocket kunt verwijderen.

Dit artikel legt uit hoe u de functionaliteit Opslaan naar Pocket in Firefox kunt verwijderen. Als u op zoek bent naar hoe u de aanbevelingen van Pocket op de nieuw-tabbladpagina kunt uitschakelen, klik dan hier.

Opslaan naar Pocket voor Firefox uitschakelen

Volg deze stappen om de functionaliteit Opslaan naar Pocket uit te schakelen:

1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.
    Er kan een waarschuwingspagina verschijnen. Klik op Ik aanvaard het risico!Het risico aanvaarden en doorgaan om naar de pagina about:config te gaan.
  2. Typ ‘pocket’ in het veld Zoeken boven de lijst van voorkeursinstellingen.
  3. Dubbelklik opKlik op de knop Omschakelen Fx71aboutconfig-ToggleButton naast de voorkeursinstelling extensions.pocket.enabled om de waarde ervan om te schakelen naar false.
Noot: het uitschakelen van Pocket zorgt er niet voor dat de vermeldingen Aanbevolen door Pocket op de nieuw-tabbladpagina worden uitgeschakeld. Als u die Pocket-aanbevelingen ook wilt verwijderen, lees dan Pocket in uw nieuwe tabblad in Firefox verbergen.

Pocket voor Firefox weer inschakelen

1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.
    Er kan een waarschuwingspagina verschijnen. Klik op Ik aanvaard het risico!Het risico aanvaarden en doorgaan om naar de pagina about:config te gaan.
  2. Typ ‘pocket’ in het veld Zoeken boven de lijst van voorkeursinstellingen.
  3. Dubbelklik opKlik op de knop Omschakelen Fx71aboutconfig-ToggleButton naast de voorkeursinstelling extensions.pocket.enabled om de waarde ervan om te schakelen naar true.

De knop Pocket in uw adresbalk verbergen

Als Pocket is ingeschakeld, verschijnt een Pocket-knop in de adresbalk als u een pagina bezoekt die u kunt opslaan. U kunt de Pocket-knop uit de adresbalk verwijderen zonder Pocket uit te schakelen:

1. Klik met de rechtermuisknopKlik terwijl u de Control-toets ingedrukt houdt op de Pocket-knop (of klik met de rechtermuisknop op de knop) en klik op Verwijderen van adresbalk.
    Fx57Pocket-Remove-from-addressbar
  2. Pocket blijft ingeschakeld en het menu Pagina-acties (drie puntjes) bevat nog steeds een vermelding voor Pocket, dus u kunt de knop altijd weer terugplaatsen.

Opslaan naar Pocket - aanbevelingen voor vergelijkbare verhalen verwijderen

Als u liever geen vergelijkbare verhalen ziet wanneer u naar Pocket opslaat, dan kunt u deze functie uitschakelen.

1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.
    Er kan een waarschuwingspagina verschijnen. Klik op Ik aanvaard het risico!Het risico aanvaarden en doorgaan om naar de pagina about:config te gaan.
  2. Typ ‘pocket’ in het veld Zoeken.
  3. Klik op de knop Omschakelen Fx71aboutconfig-ToggleButton naast de voorkeursinstelling extensions.pocket.onSaveRecs om de waarde ervan om te schakelen naar false.
  4. Herstart Firefox.
  5. U ziet geen artikelsuggesties meer wanneer u koppelingen naar uw Pocket-account opslaat.