Pocket voor Firefox uitschakelen of weer inschakelen

(Doorgestuurd vanaf Pocket voor Firefox uitschakelen)

Pocket is een functie die in Firefox is ingebouwd. Deze voegt een Pocket-knop toe aan uw werkbalkadresbalk en een vermelding Pocket-lijst weergeven aan het menu BladwijzersBibliotheek.

Pocket uit de werkbalk of het menu verwijderen

Verwijderen van Pocket van de werkbalk of uit het menu zal de functie uitschakelen:

1. Klik met de rechtermuisknopKlik terwijl u de Control-toets ingedrukt houdt op het Pocket-pictogram Pocket button (of klik met de rechtermuisknop op het pictogram).
  2. Selecteer Verwijderen van werkbalk.
    remove pocket

Pocket voor Firefox weer inschakelen

1. Klik op de menuknop new fx menu en selecteer +Aanpassen.
  2. Sleep het Pocket-pictogram naar de werkbalk of het menu.
    move pocket toolbar
  3. Klik op Aanpassen afsluiten om de wijzigingen op te slaan.

Pocket voor Firefox uitschakelen

Als u Pocket voor Firefox liever niet gebruikt, volg dan deze stappen om het uit te schakelen:

1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.

• De about:config-waarschuwingspagina ‘Dit kan in overtreding zijn met uw garantievoorwaarden!’ kan verschijnen. Klik op Ik aanvaard het risico! om door te gaan naar de pagina about:config.
  2. Typ pocket in het veld Zoeken boven de lijst van voorkeursinstellingen.
  3. Dubbelklik op de voorkeursinstelling extensions.pocket.enabled om de waarde ervan om te schakelen naar false.
Noot: het uitschakelen van Pocket zorgt er niet voor dat de vermeldingen Aanbevolen door Pocket, wanneer aanwezig, op de nieuw-tabbladpagina worden uitgeschakeld. Als u die Pocket-aanbevelingen ook wilt verwijderen, klik dan op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de nieuw-tabbladpagina en haal het vinkje weg bij Aanbevolen door Pocket. Zie Inhoud in Nieuw tabblad verbergen of weergeven voor meer informatie.

Pocket voor Firefox weer inschakelen

Als u Pocket weer wilt inschakelen, doe dan het volgende:

1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.

• De about:config-waarschuwingspagina ‘Dit kan in overtreding zijn met uw garantievoorwaarden!’ kan verschijnen. Klik op Ik aanvaard het risico! om door te gaan naar de pagina about:config.
  2. Typ pocket in het veld Zoeken boven de lijst van voorkeursinstellingen.
  3. Dubbelklik op de voorkeursinstelling extensions.pocket.enabled om de waarde ervan om te schakelen naar true.

Adresbalkknop voor Pocket

Als Pocket is ingeschakeld, verschijnt standaard een Pocket-knop in de adresbalk. U kunt de Pocket-knop als volg uit de adresbalk verwijderen zonder Pocket uit te schakelen:

Klik met de rechtermuisknopKlik terwijl u de Control-toets ingedrukt houdt op de Pocket-knop (of klik met de rechtermuisknop op de knop) en klik op Verwijderen van adresbalk.
Fx57Pocket-Remove-from-addressbar
Pocket blijft ingeschakeld en het menu Pagina-acties (drie stippen) bevat nog steeds een vermelding voor Pocket.

Om de Pocket-knop weer aan de adresbalk toe te voegen, klikt u op het menu Pagina-acties (drie stippen).
Fx57PageActionsMenu-AddPocket
Klik met de rechtermuisknopKlik terwijl u de Control-toets ingedrukt houdt op de vermelding Pagina opslaan naar Pocket (of klik met de rechtermuisknop op de vermelding) en klik op Toevoegen aan adresbalk.