PDF-bestanden zijn leeg en kunnen niet worden gedownload op Mac | Probleemoplossing

PDF-bestanden zijn leeg en kunnen niet worden gedownload op Mac

Wanneer u Adobe Reader installeert of bijwerkt, wordt de “Adobe Acrobat NPAPI Plug-in” voor het weergeven van PDF-bestanden binnen uw browser geïnstalleerd. Het probleem is dat deze plug-in in Firefox niet werkt. Het PDF-bestand kan leeg zijn, of u ziet het bericht Adobe Reader cannot show documents in this browser. Hier wordt uitgelegd hoe dit is te verhelpen.

Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Mac-computers.

Volg de onderstaande stappen om PDF-bestanden weer te kunnen weergeven:

1. Klik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren….
  2. Selecteer het paneel Toepassingen.
  3. Typ pdf in de zoekbalk.
  4. Klik voor elk vermeld inhoudstype op het vervolgkeuzemenu in de kolom Actie en wijzig de selectie zodanig dat (wanneer beschikbaar) Voorbeeldpagina in Firefox, Voorbeeld, Adobe Reader, of PDF Browser Plugin wordt gebruikt (als u de Schubert PDF plugin gebruikt).
  5. Sluit het venster Voorkeuren.

Preview in Firefox

Reader plugin - Mac

U kunt PDF-bestanden ook binnen Firefox weergeven met de Schubert|it PDF Browser Plugin.

Deel dit artikel: http://mzl.la/LCWQaZ