PDF-bestanden zijn leeg of veroorzaken een foutmelding op Mac

Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Mac-computers.

Adobe Reader installeert de ‘Adobe Acrobat NPAPI Plug-in’ voor het weergeven van PDF-bestanden binnen uw browser. Als u deze plug-in in Firefox gebruikt, kunnen PDF-bestanden leeg zijn, of u ziet het bericht Adobe Reader cannot show documents in this browser. Hier wordt uitgelegd hoe dit is te verhelpen.

• Als u problemen ervaart bij het weergeven van PDF-bestanden met de ingebouwde PDF-viewer van Firefox, lees dan in plaats hiervan het artikel Problemen met de PDF-viewer oplossen.

Volg de onderstaande stappen om weer PDF-bestanden te kunnen weergeven:

1. Klik op de menuknop new fx menu en selecteer Voorkeuren….
  2. Selecteer het paneel Toepassingen.
  3. Typ pdf in de zoekbalk.
  4. Klik voor elk vermeld inhoudstype op het vervolgkeuzemenu in de kolom Actie.
    Preferences - Applications - PDF. Storyboard
  5. Wijzig de selectie naar een andere actie, zoals Voorbeeldpagina in Firefox of Voorvertoning gebruiken.
  6. Sluit het venster Voorkeuren.