PDF-bestanden zijn leeg of veroorzaken een foutmelding op Mac

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 132362
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: string change in 51, nits
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie
Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Mac-computers.

Adobe Reader installeert de ‘Adobe Acrobat NPAPI Plug-in’ voor het weergeven van PDF-bestanden binnen uw browser. Als u deze plug-in in Firefox gebruikt, kunnen PDF-bestanden leeg zijn, of u ziet het bericht Adobe Reader cannot show documents in this browser. Hier wordt uitgelegd hoe dit is te verhelpen.

• Als u problemen ervaart bij het weergeven van PDF-bestanden met de ingebouwde PDF-viewer van Firefox, lees dan in plaats hiervan het artikel Problemen met de PDF-viewer oplossen.

Volg de onderstaande stappen om weer PDF-bestanden te kunnen weergeven:

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘new fx menu’ bestaat niet. en selecteer Voorkeuren….
  2. Selecteer het paneel Toepassingen.
  3. Typ pdf in de zoekbalk.
  4. Klik voor elk vermeld inhoudstype op het vervolgkeuzemenu in de kolom Actie.
    Preferences - Applications - PDF. Storyboard
  5. Wijzig de selectie naar een andere actie, zoals Voorbeeldpagina in Firefox of Voorvertoning gebruiken.
  6. Sluit het venster Voorkeuren.