Een pagina opslaan als een PDF in Firefox voor Android

Door een pagina op te slaan als een PDF-bestand kunt u deze op uw gemak bekijken en in een leesbare indeling op uw apparaat bewaren.

Volg deze eenvoudige stappen om een pagina als een PDF-bestand op te slaan naar een Android-apparaat met behulp van Firefox:

1. Klik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) .
    Firefox Android
  2. Selecteer Pagina vanuit het menu.
    firefoxandroidpage
  3. Selecteer in het menu Pagina de optie Opslaan als PDF.
    Draft for user HBloomer

Zo eenvoudig is het!