Een oudere versie van Firefox installeren | Handleiding

Een oudere versie van Firefox installeren

Als er een probleem is met een update van Firefox, zoeken mensen vaak naar een manier om terug te gaan naar de vorige versie. Doorgaans lost dat het probleem niet op en worden uw computer en gegevens kwetsbaar voor aanvallen. Dit artikel geeft u een aantal alternatieven voor het downgraden en koppelingen naar oude versies van Firefox als u toch wilt downgraden.

Installeren van een voorgaande versie lost de meeste problemen niet op

Problemen met een update worden doorgaans niet veroorzaakt door de nieuwe versie van Firefox, maar eerder door het updateproces. Het installeren van een voorgaande versie zal in de meeste gevallen niet helpen. Bekijk daarvoor:

Noot: overige problemen kunnen worden opgelost met behulp van de functie Firefox herinitialiseren. Dit zet Firefox terug naar de standaardtoestand van na de installatie, waarbij uw belangrijke gegevens bewaard blijven.

Ik wil toch downgraden – waar kan ik de voorgaande versie vinden?

Hoewel Mozilla voor testdoeleinden een website met oudere versies van Firefox heeft, wordt het niet aanbevolen een andere dan de meest recente versie te gebruiken.
Waarschuwing: het gebruik van oude versies van Firefox vormt een belangrijk beveiligingsrisico.

Als u de meest recente versie van Firefox niet kunt gebruiken, raden we aan de meest recente versie van een andere browser te gebruiken:

Help ons Firefox te verbeteren

Als de meest recente versie van Firefox bij u problemen geeft of als iets aan deze versie u niet bevalt, geef dan hier feedback:

Deel dit artikel: http://mzl.la/MOvsag