Het oproeplogboek wordt niet volledig geladen

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 50762
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update (0)
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Ja
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Na het bijwerken van Firefox OS kunnen sommige gebruikers het oproeplogboek niet meer openen. Het proberen hiervan resulteert in een voortgangsmelding die op een bepaald moment vastloopt (bijvoorbeeld bij 10%) en nooit wordt voltooid.

Hier wordt momenteel aan gewerkt. Dit artikel wordt bijgewerkt zodra het probleem is verholpen. Op dat moment dient uw provider mogelijk nog een update aan te bieden om het probleem op uw apparaat te verhelpen.