Open Badges-groepsgesprekken

Onze gemeenschap wordt aangemoedigd om actief deel te nemen in de voortgang van Open Badges. Zo kunt u dit doen:

  • Community Calls: onze Global Coordinator + Liaison Jade Forester leidt elke woensdag om 09:00 PT / 12:00 ET / 17:00 UTC ons wekelijkse wereldwijde groepsgesprek. Tijdens deze ongeveer een uur durende gesprekken delen we onze voortgang en moedigen we anderen aan om hun werk aan en vragen en opmerkingen over Open Badges te delen.
  • Research & Badge System Design Calls: onze Badge System Implementation Director Carla Casilli en onze Design Research Lead Emily Goligoski leiden een wekelijkse community call, gericht op Open Badges-onderzoek en Badge System-ontwerp. Deze gesprekken worden elke woensdag gehouden om 08:00 PT / 11:00 ET / 16:00 UTC: http://bit.ly/ob-research
  • Tech-panels: de Open Badges Tech Panels woren elke tweede woensdag van de maand gehouden om 11:00 PT / 14:00 ET / 17:00 UTC, tenzij anders aangekondigd. Deze gesprekken zijn een plek voor ons team en medewerkers van de gemeenschap voor het verkennen van technische onderwerpen binnen Open Badges. Het biedt onze ontwikkelaars en engineers een kans om prototypen en nieuwe ideeën te delen, en voor leden van de gemeenschap een informele manier om vragen te stellen en feedback te geven.


Deel dit artikel: http://mzl.la/1BsOQXy

Was dit artikel nuttig? Een moment geduld…

Deze aardige mensen hebben dit artikel helpen schrijven: Tonnes. U kunt ook helpen - lees hier hoe.