Ondersteuning van de gemeenschap verkrijgen | Navigatie

Ondersteuning van de gemeenschap verkrijgen

(Doorgestuurd vanaf Een vraag stellen Omleiding 1)

Een vraag stellen over Firefox voor Desktop, Firefox voor Android, Firefox OS, Thunderbird of Webmaker in het ondersteuningsforum van de gemeenschap

Lees de volgende artikelen voordat u uw vraag post:

Als u een schermafbeelding wilt toevoegen om uw vraag beter uit te leggen, lees dan ook:

U kunt een vraag stellen in het ondersteuningsforum door op de onderstaande koppeling te klikken. U wordt naar een aantal pagina’s gebracht die het product en onderwerp van uw vraag bepalen, zodat ons team van vrijwillige medewerkers de juiste persoon kan vinden die u kan helpen.

Noot: u dient zich op Mozilla Support te registreren voordat u de vraag kunt stellen, maar het is de moeite waard!

Ask a Question

Extra hulpbronnen

Als onze kennisbank geen antwoord bevat, kunt u ook deze andere ondersteuningsbronnen proberen: