Notificaties beheren in Firefox voor Android

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel is van toepassing op de nieuwste versie van Firefox voor Android. Werk Firefox voor Android eerst bij naar de nieuwste versie om van deze functies te genieten.

Blijf op de hoogte van uw favoriete websites! Als u een website bezoekt die niet regelmatig wordt bijgewerkt, kan Firefox u op de hoogte stellen zodra deze nieuwe inhoud bevat.

U kunt deze meldingen aan- of uitzetten door deze stappen te volgen:

1. Tik op het Beheercentrumpictogram (het slotje).
    control center site notifications 48
  2. Tik op Website-instellingen bewerken.
  3. Plaats een vinkje naast Notificaties, en tik daarna op Wissen om de notificatie te annuleren. Tik op Annuleren om de notificatie te behouden.
    push notifications 48 Android
  4. Tik op Wissen.

Het Firefox-logo verschijnt boven in uw scherm om te laten weten dat de pagina is bijgewerkt. Tik hierop om de bijgewerkte pagina te laden.