De nieuwe Firefox eruit laten zien als de oude Firefox

Een van de geweldige dingen van Firefox is de aanpasbaarheid ervan. Om precies te zijn kunt u de browser er zelfs als de oude Firefox laten uitzien als u dat wilt. Mist u de add-onbalk, kleine pictogrammen of tabbladen onderaan? Geen probleem. Lees hier hoe u ze kunt terugkrijgen.

Dit artikel is niet van toepassing op uw versie van Firefox. Het vereist de nieuwste releaseversie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/firefox.

De add-on Classic Theme Restorer installeren

Noot: deze add-on wordt niet beheerd door Mozilla.

1. Open de add-onpagina van Classic Theme Restorer.
  2. Klik op de groene knop Toevoegen aan Firefox om deze te installeren.
  3. Firefox zal de add-on downloaden en u vragen te bevestigen dat u deze wilt installeren.
  4. Klik op Nu herstarten om de installatie te voltooien. Uw tabbladen zullen worden opgeslagen en na het herstarten worden hersteld.

Standaard ziet u het oranje Firefox-menu in de linkerbovenhoek en rechthoekige tabbladen.

Het aanpassingsscherm gebruiken om dingen te verslepen, extra werkbalken aan te zetten en kleine pictogrammen te gebruiken

De Classic Theme Restorer geeft u veel extra opties in het aanpassingsscherm.

1. Klik op de menuknop new fx menu en kies Aanpassen.Klik met de rechtermuisknop op de tabbladenstrook om het menu zichtbaar te maken en kies Aanpassen.
    • Er wordt een speciaal tabblad geopend, waarmee u items van en naar het menu en de werkbalk kunt slepen.
      CTR Options
      • Knoppen: kies “Klein” om de klassieke kleine werkbalkknoppen te gebruiken.
      • Werkbalken tonen/verbergen: van hieruit kunt u de add-onbalk weer inschakelen of een extra lege werkbalk toevoegen die u kunt aanpassen.
      • Modus: hier kunt u kiezen of onder de werkbalkknoppen tekstlabels of alleen tekst op de knoppen wordt getoond (geen pictogrammen).
      • De aanpassingsmodus is krachtiger. U kunt zelfs de menuknop of adresbalk verplaatsen of verwijderen als u dat wilt.
    Als u de menuknop of menubalk niet ziet, klik dan met de rechtermuisknop op de tabbladenstrook om het menu zichtbaar te maken en kies Aanpassen.
  2. Klik op de groene knop Aanpassen afsluiten als u klaar bent.

Voor meer over het aanpassen van Firefox, zie Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen.

Tabbladen onderaan terugzetten en andere opties

Open het instellingenpaneel van Classic Theme Restorer.

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop FirefoxKlik in de menubalk op het menu ExtraKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en klik daarna op Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend. Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend.

2. Selecteer het paneel Extensies in het tabblad Add-onbeheerder.
  3. Als u de menuknop of menubalk niet ziet, typ dan about:addons in de adresbalk.
  4. Zoek de vermelding voor Classic Theme Restorer en klik op de knop Opties ernaast.
  5. In het optiesvenster van Classic Theme Restorer kunt u Tabbladen niet bovenaan kiezen in het eerste (hoofd)tabblad.

Tabs on top option
  6. Klik op OK om het venster te sluiten en uw wijzigingen op te slaan als u klaar bent.Sluit het venster om uw wijzigingen op te slaan als u klaar bent.

Hulp nodig?

Deel dit artikel: http://mzl.la/1hIi1xS