De Nieuw-tabbladpagina aanpassen

Het standaardgedrag van Firefox is dat topwebsites op de Nieuw-tabbladpagina worden weergegeven. Hier leest u meer over het aanpassen van deze pagina door websites vast te zetten, te verwijderen of te herschikken.

Noot: voor het uitzetten van de nieuw-tabbladweergave, zie Tegels in Nieuw tabblad verbergen of weergeven.

Een tegel vastzetten

pin tile 40

Klik op het punaisepictogram in de linkerbovenhoek van de tegel om deze op die positie op de pagina te vergrendelen.

Tip: stel Firefox Sync in om uw vastgezette tegels op uw andere computers te synchroniseren.

Een tegel verwijderen

remove tile 39

Klik op de ‘X’ in de rechterbovenhoek van de tegel om deze van de pagina te verwijderen.

Noot: als u per ongeluk een website verwijdert, kunt u deze terugkrijgen door boven in de pagina op Ongedaan maken te klikken. Klik voor het herstellen van meerdere verwijderde pagina’s op Alles herstellen.

Tegels herschikken

move tile 40

Klik op een tegel en sleep deze naar de gewenste positie. De tegel wordt op de nieuwe locatie ‘vastgezet’.

Een tegel toevoegen vanuit uw bladwijzers

U kunt ook de bladwijzerbibliotheek openen en bladwijzers naar de nieuw-tabbladpagina slepen.

1. Stel, voordat u begint, Firefox zo in dat geschiedenis wordt onthouden. Zie hiervoor Instellingen voor privacy, navigatiegeschiedenis en mij-niet-volgen.
  2. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.
  3. Sleep een bladwijzer naar de gewenste positie.
addbookmark tiles

Hebt u problemen?