Navigeren in volledig scherm op Android | Handleiding

Navigeren in volledig scherm op Android

Dit artikel is niet van toepassing op uw versie van Firefox. Het vereist de nieuwste Android-releaseversie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/mobile.
Op langere webpagina’s wordt de titelbalk (die de teller voor open tabbladen bevat) automatisch verborgen. Trek de balk omlaag om deze weer te benaderen.

Deel dit artikel: <a href="http://mzl.la/1xKvrlH">http://mzl.la/1xKvrlH</a>