Navigeren in volledig scherm op Android

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Noot: dit is van toepassing op de nieuwste Android-releaseversie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/mobile.
Op langere webpagina’s wordt de titelbalk (die de teller voor open tabbladen bevat) automatisch verborgen. Trek de balk omlaag om deze weer te benaderen.