Navigeren tussen open applicaties in Firefox OS

De applicatiebeheerder openen

Houd uw vinger op de startknop om de applicatiebeheerder te openen.

App Manager

1. Veeg naar links of naar rechts om direct naar een andere applicatie te navigeren.
  2. Tik op de miniatuurafbeelding van een app om deze weer te geven.

Een applicatie afsluiten

Open de applicatiebeheerder en veeg omhoog op de miniatuur van de actieve applicatie die u wilt sluiten, of tik op de sluitknop in de linkerbovenhoek van de applicatie.

How to close an app

Deel dit artikel: http://mzl.la/Yedh3c