Navigatieknoppen zoals Terug, Vooruit, Startpagina en Vernieuwen ontbreken

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 20360
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

De navigatiewerkbalk bevat de knoppen Terug, Vooruit en andere navigatieknoppen, evenals de locatiebalk en de zoekbalk. Als deze of andere werkbalkitems ontbreken, toont dit artikel hoe u deze kunt terugzetten.

De knop Vooruit wordt alleen weergegeven wanneer dat nodig is

In oude versies van Firefox was de knop Vooruit altijd zichtbaar. Als er geen pagina was waarnaar vooruit kon worden gegaan, werd de knop grijs weergegeven (inactief). In plaats van dat er een knop wordt weergegeven die niets doet wanneer u er op klikt, is de knop Vooruit nu verborgen, totdat er een pagina is waarnaar u vooruit kunt gaan.
Forward Button Win

De navigatiewerkbalk tonen

Mogelijk hebt u de navigatiewerkbalk verborgen.

Als de menubalk niet zichtbaar is, druk dan op Alt om deze te laten verschijnen.
  1. Klik met de rechtermuisknopKlik terwijl u de Control-toets ingedrukt houdt op een leeg gedeelte van de tabbladenstrookKlik boven in het Firefox-vensterin de menubalk op het menu Beeld en selecteer het menu Werkbalken.
  2. Als Navigatiewerkbalk niet is aangevinkt, klik dit dan aan om de navigatiewerkbalk zichtbaar te maken.
    • Als het tonen van de navigatiewerkbalk uw ontbrekende knoppen niet terugzet, ga dan door naar de volgende sectie.
      Nav Toolbar 10 Win

Toolbar items missing - Win1

De standaard werkbalkinstelling terugzetten

Als de menubalk niet zichtbaar is, druk dan op Alt om deze te laten verschijnen.
  1. Klik met de rechtermuisknopKlik terwijl u de Control-toets ingedrukt houdt op een leeg gedeelte van de tabbladenstrookKlik boven in het Firefox-vensterin de menubalk op het menu Beeld, ga naar het menu Werkbalken en selecteer Aanpassen… om het venster Werkbalk aanpassen te openen.
  2. Klik op Standaardinstelling terugzetten.

3. Klik op Klaar om het venster Werkbalk aanpassen te sluiten.

De standaard werkbalkknoppen zouden nu op hun standaardposities moeten verschijnen. Als u uw werkbalkitems wilt herschikken, zie dan Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen. Als uw werkbalkknoppen nog steeds ontbreken, ga dan verder naar de volgende sectie.

Controleren op verstorende add-ons

Mogelijk voorkomt een extensie of thema dat werkbalkitems worden weergegeven. Zie Problemen met extensies, thema’s en hardwareversnelling verhelpen om bekende problemen met Firefox op te lossen om vast te stellen of dit het geval is.

Werkbalken en bedieningen herinitialiseren

Als de bovenstaande methoden niet helpen bij het terugzetten van uw werkbalkknoppen, start Firefox dan allereerst in Problemen in Firefox vaststellen met de probleemoplossingsmodus:

1. Klik op de menuknop Fx89menuButton, klik op Help en selecteer Probleemoplossingsmodus… en klik op Herstarten in het dialoogvenster Firefox herstarten in probleemoplossingsmodus?

Noot: u kunt Firefox ook in Probleemoplossingsmodus starten door de Shift-toets ingedrukt te houden tijdens het starten van Firefox.de Option-toets ingedrukt te houden tijdens het starten van Firefox. Firefox af te sluiten, naar uw Terminal te gaan en het volgende uit te voeren: firefox -safe-mode
    Mogelijk dient u het installatiepad van Firefox (bv. /usr/lib/firefox) op te geven.
  2. Plaats een vinkje bij Werkbalken en bedieningen herinitialiseren.
  3. Klik op Wijzigingen doorvoeren en herstarten om Firefox opnieuw te starten.

De standaard werkbalkknoppen zouden nu op hun standaardposities moeten verschijnen.