Navigatiegeschiedenis, cookies en opgeslagen gegevens wissen in Firefox OS | Handleiding

Navigatiegeschiedenis, cookies en opgeslagen gegevens wissen in Firefox OS

Terwijl u op het web surft, onthoudt uw browser op een nuttige manier veel informatie over de websites die u hebt bezocht.

Dit artikel beschrijft hoe u uw navigatiegeschiedenis, cookies en opgeslagen gegevens kunt wissen.

Geschiedenis wissen

Gebruik deze functie als u wilt dat Firefox de websites die u hebt bezocht vergeet.

1. Open de Firefox-browser.
  2. Tik op het tabblad naast de URL-balk.
    browser-tab
  3. Tik op het tandwielpictogram gear icon fxos gear .
  4. Tik op de knop Navigatiegeschiedenis wissen, en daarna op OK voor bevestiging.

Cookies en opgeslagen gegevens wissen

Deze functie verwijdert instellingen die websites hebben opgeslagen over uw bezoek, waaronder voorkeuren die u voor die website hebt ingesteld.

1. Open de Firefox-browser.
  2. Tik op het tabblad naast de URL-balk.
    browser-tab
  3. Tik op het tandwielpictogram gear icon fxos gear .
  4. Tik op de knop Cookies en opgeslagen gegevens wissen, en daarna op OK voor bevestiging.

Geschiedenis wissen

Gebruik deze functie als u wilt dat Firefox de websites die u hebt bezocht vergeet.

1. Tik op het pictogram Instellingen op uw startscherm.
  2. Scroll omlaag en tik op Browserprivacy.
  3. Tik op de knop Navigatiegeschiedenis wissen.
  4. Tik op Wissen voor bevestiging.

Cookies en opgeslagen gegevens wissen

Deze functie verwijdert instellingen die websites hebben opgeslagen over uw bezoek, waaronder voorkeuren die u voor die website hebt ingesteld.

1. Tik op het pictogram Instellingen op uw startscherm.
  2. Scroll omlaag en tik op Browserprivacy.
  3. Tik op Cookies en opgeslagen gegevens wissen.
  4. Tik op Wissen voor bevestiging.

Deel dit artikel: http://mzl.la/185BqG2