Muissneltoetsen gebruiken voor het uitvoeren van gebruikelijke taken in Firefox

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 52900
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

Dit is een lijst van de meest gebruikte muissneltoetsen in Mozilla Firefox.

Opdracht Sneltoets
Terug AltOpt + muiswiel omlaagShift + muiswiel omlaag
Vooruit AltOpt + muiswiel omhoog Shift + muiswiel omhoog
Ctrl + muiswiel omhoog
Uitzoomen Ctrl + muiswiel omlaag
Tabblad sluiten Op tabblad klikken met middelste muisknop
Koppeling openen in nieuw tabblad Op koppeling klikken met middelste muisknop
Nieuw tabblad Dubbelklikken op tabbladenbalk
Openen in tabblad op achtergrond* Ctrlcommand + op koppeling klikken met linkermuisknop
Op koppeling klikken met middelste muisknop
Openen in tabblad op voorgrond* Ctrlcommand + Shift + klikken met linkermuisknop
Shift + klikken met middelste muisknop
Openen in nieuw venster Shift + op koppeling klikken met linkermuisknop
Tabblad of bladwijzer dupliceren CtrlOpt + tabblad slepen
Vernieuwen (buffer overschrijven) Shift + knop Vernieuwen
Pagina opslaan als AltOpt + klikken met linkermuisknopN.v.t.
Regel voor regel schuiven Ctrlcommand + muiswielAltOpt + muiswiel

* De sneltoetsen Openen in tabblad op voorgrond en Openen in tabblad op achtergrond zullen worden verwisseld als de instelling Als ik een koppeling open in een nieuw tabblad, er meteen naartoe gaan is ingeschakeld in het instellingenpaneel Tabbladen.