Mozilla VPN inschakelen in iOS

Schakel de Mozilla VPN op uw iOS-apparaat in als u verbinding met het internet maakt om uw surfactiviteit en de gehele netwerkverbinding van uw apparaat te beschermen. Surf op het internet met elke browser of gebruik een willekeurige toepassing en de VPN beschermt uw gehele apparaat. De VPN is beschikbaar op Windows, Mac, Linux, Android en iOS.

Met een abonnement kunt u Mozilla VPN gebruiken op maximaal vijf apparaten.

Met deze stappen schakelt u de VPN in op uw iOS-apparaat:

1. Open de Mozilla VPN-app.
  2. Tik op de schakelaar Inschakelen om uw privacy te beschermen om uw hele apparaat te beschermen.

iosvpnturnon
De schakelaar wordt groen greenbutton indien ingeschakeld en een bericht dat aangeeft dat VPN is AAN verschijnt op het hoofdscherm, waardoor u weet dat uw verbinding beveiligd en privé is.

VPNenabled

Gerelaterde artikelen:

Meer info: