Mozilla VPN op uw desktopcomputer inschakelen

Schakel Mozilla VPN in wanneer u verbinding maakt met het internet om uw surfactiviteit en de netwerkverbinding van uw apparaat te beschermen. Surf op het internet met elke browser of gebruik een willekeurige toepassing en VPN beschermt uw gehele apparaat. De VPN is beschikbaar op Windows, Mac, Linux, Android en iOS.

Met een abonnement kunt u Mozilla VPN gebruiken op maximaal vijf apparaten.

Met deze stappen schakelt u de VPN in op uw desktopcomputer:

1. Open Mozilla VPN op uw computer.
  2. Meld u aan met uw Firefox Account (alleen de eerste keer vereist).
  3. Klik op de schakelaar om het aan/uit te schakelen.
    turn on vpn
  4. Kies optioneel een serverlocatie uit het menu Verbinding.

Bij de eerste verbinding vraagt VPN om beheerderstoegang om wijzigingen aan de netwerkinstellingen van uw computer aan te brengen. Surf op het internet met elke browser of gebruik een willekeurige toepassing en VPN beschermt uw gehele apparaat.