Mozilla VPN-appgegevens verwijderen

In Windows is appgegevens verwijderen een manier om gebufferde bestanden volledig uit de VPN-toepassing te verwijderen. U kunt vervolgens een volledig nieuwe versie installeren zonder dat er bestanden uit de eerdere installatie worden overgezet. Volg hiervoor deze stappen:

1. Controleer om te beginnen in de Taakbeheerder (u kunt hiernaar zoeken of op Ctrl + Shift + Esc drukken om deze te openen) of de VPN momenteel niet is geopend. Als het geopend is, klik dan met uw rechtermuisknop op het proces in de Taakbeheerder en selecteer Taak beëindigen.
  2. Verwijder Mozilla VPN van uw apparaat.
  3. Open hierna de Windows Verkenner. Klik op het tabblad Beeld bovenin het venster. Helemaal rechts van de optie bij de bovenzijde van dit tabblad ziet u een veld genaamd Verborgen items. Plaats een vinkje in dit veld zodat u verborgen bestanden en mappen kunt zien.
  4. Klik, nu u verborgen items kunt zien, op Deze PC links in het Verkennervenster. Klik nu op uw harde schijf. Deze heeft een label Windows (C:) en is onderin het venster te vinden. Open vanuit hier de map Gebruikers en open uw gebruikersmap. Zoek en open nu de map AppData en selecteer vervolgens Lokaal openen.
  5. U ziet nu in de map Lokaal een map voor Mozilla (als u de Firefox-browser hebt geïnstalleerd) en een andere map voor Mozilla VPN. Klik met uw rechtermuisknop op de map Mozilla VPN en kies de optie Verwijderen. Zorg ervoor dat u de map Mozilla niet verwijdert, indien deze aanwezig is.
  6. Herstart uw systeem.
  7. Herinstalleer Mozilla VPN vanaf vpn.mozilla.org en probeer dit te openen en verbinding te maken.