Moet ik de apps die ik in de zoekresultaten van Adaptief apps zoeken ontvang installeren?

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Er is geen installatie nodig - alles bevindt zich online. Webapps die u leuk vindt kunt u voor snellere toegang op uw startscherm installeren door uw vinger op het pictogram ervan in de zoekresultaten te houden, of door ze “een ster te geven” wanneer u zich op de pagina van de app bevindt.

Noot: u dient verbinding te hebben met een Wifi- of 3G-netwerk om de Adaptieve app-zoeker te kunnen gebruiken.

Deel dit artikel: http://mzl.la/130iXVX