Mijn zoekbalk is verdwenen - De balk terugzetten

Dit artikel is van toepassing op de nieuwe Firefox Quantum (Firefox-versie 57 en hoger).

Wanneer u Firefox installeert, merkt u wellicht dat uw zoekbalk en uw adresbalk in één balk zijn gecombineerd. Als u liever een aparte adresbalk en zoekbalk gebruikt, kunt u de zoekbalk terugzetten door deze stappen te volgen:

add search bar 57
  1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Klik in het linkerpaneel op Zoeken.
  3. Klik op Zoekbalk toevoegen in werkbalk.
    add search box button 57
  4. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.
Tip: dit is een andere manier om de zoekbalk toe te voegen of te verwijderen: klik op de menuknop Fx57Menu , kies 57customize-icon.png Aanpassen…, sleep de zoekbalk naar of van de werkbalk en klik tot slot op Gereed. Zie Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen voor details.